Dag 37 del 2

Jag ångra mej!
Jag har läst lite på internet, man ska tydligen röra på sej så att de försvinner mer kcal än vad man äter, ska testa det ordentligt för enligt de jag skrivit så hade jag gått ner till 84 kg den dagen efter att jag hade rört på mej mer än att ha ätit.
Det är kanske där skon klämmer... Grönsaker, here I comes!
Jag är på bättre humör nu,,

Kommentarer
Postat av: Anders

Vill börja med att önska dig lycka till i din viktnedgång.



Helt rätt att man måste röra på sig för att öka viktnedgången, men framförallt för att man skall gå ner på rätt sätt. Man går ner väldigt mycket genom att svälta sig, men då går man ner i både muskler och fett, och musklerna vill man ju gärna behålla, medans man vill bränna bort fettet.



Mitt hetaste tips är, skippa bröd(även då knäcke), och ät andra kolhydrater istället, potatis/pasta/ris, och kanske havregrynsgröt till frukost.



Lycka till// Anders

<a href="http://www.viktpejl.se/aceeo/viktdagbok/">http://www.viktpejl.se/aceeo/viktdagbok/</a>



2011-04-12 @ 12:39:19
URL: http://www.acephoto.se
Postat av: Malin I Form

Sv: Självklart kan jag göra det! Jag har skrivit en hel del om detta i bloggen och även lagt upp recept och olika tips på hur mina dagar kan se ut.



Jag äter 1300 kcal om dagen ungefär, fördelat på tre stora mål och ett mellanmål. Tidigare tränade jag i genomsnitt 3 ggr i veckan men det har jag försökt öka på lite så viljan är 5 ggr i veckan! Jag har aldrig haft någon skillnad på vaket tillstånd och sömn och vi har dessutom en tendens att äta vid 19-20 på kvällen. Maten som görs på kvällarna har vi med oss i matlådor dagen efter!



Det jag undrar lite är om du tränar och i så fall äter lite extra när du har gjort ett intensivt pass?Äter du frukt och grönt? Ibland krävs det att man ska äta mer för att kunna gå ner.. skumt men så är det :)



ViktPejl har jag tyvärr inte men är medlem på Viktklubb! :)



Lycka till!

2011-04-12 @ 13:46:42
URL: http://maliniform.shapemeup.se
Postat av: Jag

Hej!

Anders; Jag har förstått att havregrynsgröt ska va en höjdare inom de här ämnet men dock så hatar jag gröt av alla slag! ;/ Det som oroar mej med att äta potatis och sådant så får jag i mej extra kcal och jag försöker äta kcalsnålt hela tiden, så potatis, ris,, Nja,, Kanske!

Malin; okej tack så mycket! Jag äter efter att jag tränat men ytterst kcalsnålt. Jag kan i stort sätt äta ihjäl mej på frukt och sådant men ett äpple ligger ju mellan 40-50 kcal så jag tar helst inga risker,,,

2011-04-13 @ 06:17:44
URL: http://bortmedvikt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

 
Trackback